Welkom op mijn website! 

 

Al vanaf mijn vroege jeugd wist ik dat ik actrice wilde worden. Na mijn opleiding aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam debuteerde ik in 1981 in het toneelstuk “Wie z’n leven is het nu eigenlijk” onder regie van Karl Guttman met o.a. Ton van Duynhoven, Marijke Merkens en Maxim Hamel. Inmiddels zijn we bijna veertig jaar verder en heb ik mooie rollen mogen spelen in toneelproducties, musicals, films en televisieseries. Daarnaast geef ik als nasynchronisator zeer diverse karakters een stem. 

Omdat ik me graag met alle facetten van het acteren bezig wil houden, heb ik een opleiding tot trainingsacteur gevolgd en word ik regelmatig ingezet bij verschillende trainingen.

Door de Coronacrisis werd de musical "Saturday Night Fever" helaas gecanceld. Ik zou daarin de rol van Flo Manero spelen. Toch heb ik het geluk gehad dat ik, naast mijn stemmen- en trainingswerk, aan een aantal kleinere projecten mee mocht werken.

Pilot Sinterklaasserie “Piet en Piet”. (2021) Rol: Piet Punctueel.

Kortfilm “Mevrouw van Dalen Wacht” (2020). Rol: Mevrouw van Dalen. Finalist in de International Short Film Competition USA Film Festival, Dallas.

Theaterroute Huizen (2020). Thema 75 jaar bevrijding. “Koken met Vera” Rol: Betje

Binnenkort ga ik weer filmen en een mooie rol spelen in de Kortfilm: "Memorabilia", onder regie van Lars Zijm.

"Robin H", de kindermusical die in 2020 werd afgelast wegens Corona, gaat in juni dit jaar alsnog door. Daarin speel ik de rol van Koningin Isabella onder regie van Shanna Chatterjee. 

In september 2021 ben ik voor de tweede maal te zien tijdens de Theaterroute in Huizen. Thema: Het recht van de Erfgooiers.