Opleiding BOTA en VOTA (basis- en verdiepingsopleiding) bij opleidingsbureau Mieke Bouwens Oostvogel.
 
Opdrachtgevers o.a.:
 
Huisartsenopleiding VUMC
Opleidingsbureau Mieke Bouwens
Schuiling Consultancy
G4S
Kamer van Koophandel
Brabanttheater
Bureau Ynsicht
Hogeschool Utrecht, Amersfoort, Tilburg en Eindhoven.
 
 
 
Referenties (volledige versie op linkedIn)
 
“Marloes is een echte vakvrouw en ster op het gebied van trainingsacteren. Zowel didactisch als qua acteerwerk weet Marloes de trainees te boeien, inspireren en verleiden om uit hun comfortzone te stappen”.
(Mieke Bouwens Oostvogel, communicatie- en didactische training).
 
“Marloes is een uitstekende trainingsacteur. De deelnemers (AIOS) gaven tevens zeer positieve feedback. Marloes kan de types en rollen zeer realistisch neerzetten. Zij heeft ook met de onlinevariant veel ervaring en had in de voorbespreking ook een aantal zeer bruikbare tips en oefeningen ingebracht waardoor deze onlinevariant zeer goed in elkaar stak. Deze samenwerking is voor herhaling vatbaar”
(Pepita David, psycholoog, psychotherapeut, trauma specialist). 
 
“Als trainingsacteur speelt Marloes geen rol maar kruipt daadwerkelijk -en met speels gemak- in de huid van zowel de klant/opdrachtgever als die van de counterpart. Zij maakt hierdoor (onbewust) gedrag zichtbaar maar ook de bijbehorende (onbewuste) emoties. Zij schakelt bovendien eenvoudig van de enen naar de andere personage. Dit doet zij op een natuurlijke en geloofwaardige manier”
Het samenwerken met Marloes is een bijzondere ervaring, die door de klanten/opdrachtgevers niet snel vergeten wordt. Het heeft daadwerkelijk effect”.
(Jannes Schuiling, SR organisatie-/HR-adviseur, Schuiling consultancy).